Raadpleging

Wij werken uitsluitend op afspraak

U kan online een afspraak maken of bellen naar 02/356.96.09. Indien U online geen vrije plaatsen ziet, gelieve dan telefonisch contact op te nemen. WIj houden alijd extra plaatsen vrij de dag zelf voor dringende hulp. 

Voor dringende consultaties is het geadviseerd altijd telefonisch contact op te nemen. Wij houden hiervoor extra slots open. 


Huisbezoeken 

Voor minder mobiele of zwaar zieke patiënten kunnen huisbezoeken aangevraagd worden. Huisbezoeken kunnen telefonisch aangevraagd worden voor 11u en enkel in regio Halle.


Telefonische contacten 

De artsen zijn telefonisch niet altijd bereikbaar.

Om de consultaties vlot te laten verlopen, vragen wij om na 11u te bellen voor het bekomen van resultaten. 


Weekend en feestdagen

In het weekend (vanaf vrijdagavond 20u tot maandagmorgen 8u) en op officiële feestdagen zijn wij niet bereikbaar. 

Voor dringende medische hulp kan u op afspraak terecht in de Wachtpost Zennevallei, 02 361 10 10.


Opleidingspraktijk 

Onze praktijk is erkend als opleidingspraktijk. Dit betekent dat afgestudeerde artsen in onze praktijk hun verdere opleiding tot huisarts kunnen volgen. Een huisarts in opleiding (HAIO) werkt volledig zelfstanding in de praktijk, en doet zowel consultaties als huisbezoeken. De andere artsen zijn altijd beschikbaar om de haio zo nodig bij te staan met advies. Er zijn ook regelmatige overlegmomenten tussen de haio en de andere artsen van de praktijk om de zorg voor de patiënten te garanderen.